Blogger news

Khamis, 30 Disember 2010

Cuti Kebangsaan kerana bola???

Assalamualaikum, semua. hehehe. Well, diminta anda semua tidak perlu terkujat dengan headlines diatas. Ia adalah gimik semata-mata(gimik ke??). Actually, Cuti ni telah di declare oleh Perdana Menteri kita, YAB Najib Tun Razak sempena diatas kejayaan Team Malaysia pada Piala Suzuki semalam. Cuti itu jatuh pada 31 Disember 2010, yakni hari Jumaat ni.


so, amacam??? kewll jgak kalau macam ni. hahahahaha..Sesungguhnya Malaysia ni sungguh kaya dengan cuti-cutinya sampai kita menang lawan bola pun dapat cuti. Apapun, tahniah pada Team Malaysia!!

PS: Selalunya waktu kita nak cuti tu la tak cuti...tapi, bila dah dapat cuti, tak nak pulak cuti...hahahaha

"Cuti-cuti Malaysia..Cuti rehatkan minda..Semuanya kita ada..Malaysia mempersona!!!"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...