Blogger news

Khamis, 4 Ogos 2011

Mohon Maaf


Assalammualaikum, semua. Aku penglipur lara nak minta maaf banyak-banyak sebab tak menunaikan janji-janji untuk menerbitkan novel bersiri secara online "Adakah Untuk Kita". Novel bersiri tu tak dapat disiarkan buat masa sekarang, memandangkan internet interruption+ ketidaksesuaian waktu menjadi masalah penglipur lara tak dapat nak berlara meng"update" blog ni. Apapun, korang tak payah berkecil hati kerna rancangan novel bersiri tetap berjalan, cuma ceritanya bukan seperti dijanjikan. Okla, Apapun aku memohon seribu kemaafan sempena Awal Ramadhan ni diatas kekhilafan yang berlaku. Sebagai ganti, terimalah sebuah novel bersiri sempena Ramadhan ini, "Kemaafan Ramadhan"....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...