Blogger news

Ahad, 2 Januari 2011

Khairul Fahmi bakal menjadi pemain MU???

Assalamualaikum!!!! Kepada kamu semua yang baca headlines di atas ni, janganla panik meraban tak tentu arah yekk?? Aku tau apa mataku tau. Aku tau, korang semua macam tak percaya, bukan? 1st time pemain Malaysia masuk Liga Eropah. Wakluuu!!! Sesungguhnya, akhirnya doa eden tercapai juga nak menengok pemain Malaysia yang dulu dipandang kokak sebelah mata oleh rakyat Malaysia, kini sudah mampu untuk melangkah jauh sehingga pesada antarabangsa. MALAYSIA BOLEH!!!!!


OPPSSSS, nanti dulu yek~ Eden tau korang semua mesti baca headlines ni. But, jika diperhatikan betul-betul, page website ini adalah TIRUAN!!!!! Tak percaya??? Ini buktinya:

1. kalau dilihat pada alamat web nyer, dah terang lagi bersuluhla page ni penipu!! Page MU yang sebenarnyer, www.manutd.com(Official MU page) , but as u can see, page ni pulak http://man-united.co.nr. So, pandai-pandaila korang judge sendiri yek~~

2. kalau anda bukak pagenyer(man-united.co.nr), cubala korang bukak mata bosa-bosa tengok penjuru belah kanan bawah tu. Sila baca kuat-kuat siapa yang design page ni???? Kompom melopong lepas korang baca...LOL

3. Kepada mereka yang pandai BI(aku bolehla sikit-sikit), tentu korang terasa macam ada yang tak kena dengan text BI dia yang agak macam terabur sikit. Kalaula ikut logik, Official MU page yang dah memang asal UK sana yang dah memang bahasa ibunda diorang pun bahasa inggeris, apa korang ingat diorang gajikan budak tadika diorang ke untuk update kan official page?? LOLXD

Mungkin tujuan manusia yang buat page ini hanyalah untuk bergurau sajer(terbakar hutan nampak asap, terbakar hati sapa yang tau), tapi kalau difikirkan segala yang dikatakan adalah doa, bukan?? Cuba fikirkan, kalau doa termakbul bila 40 orang duk menyebut, insyAllah dimakbulkan, bukan??? u know what i mean??? LOL

PS: kalau masin+gatai mulut budak ni, memang bangga aku sebagai anak Malaysia!!! hahahaha~

"Tiada yang mustahil dengan kuasa imaginasi..."

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...